Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

Pokerspill blir billigere hos GGPoker

 

Selv om den nye EU-skatten gjelder for alle sjansespill, ser pokermiljøet på seg selv unikt. Hvis skatten på 5,3 prosent ble trukket fra hver eierandel, ville eierandelen bli redusert. Dette betyr at gevinstene fra pokerspill automatisk reduseres siden gevinstene alltid er relatert til innsatsen. Imidlertid trakk GGPoker skatten fra innsatsen på grunn av statens gamblingavtale som trådte i kraft i fjor og førte til noen endringer. Uansett, du kan spille poker på Yoju casino når som helst!

Mange spillere trakk seg fra pokerfellesskapet eller løp over til ulovlige tilbud. Dette er selvfølgelig ikke i ånden til statstraktaten om pengespill. For å få kundene tilbake og ikke miste lojale kunder, besluttet leverandøren GGPoker å ikke trekke skatten fra spillernes innsats. Dette betyr at hver spiller – i hvert fall i Tyskland – har innsatsen til disposisjon som han betaler inn. Dette betyr at gevinsten ikke reduseres ved en eventuell gevinst.

Ingen tilbyder har imidlertid råd til å betale skatten selv. Derfor har GGPoker funnet på noe for å kunne betale den tyske spilleskatten: Nye fradrag ble opprettet.

Det er en skatt på turneringsgevinster

Raken er gebyret som operatøren av et pokerrom krever for å dekke kostnadene. Denne raken har blitt økt eller til og med redefinert av GGPoker i visse områder. Imidlertid uttaler pokerleverandøren at den ikke øker fortjenesten. I stedet skal raken brukes til å betale skatten som påløper. Dette betyr at en pokerspiller taper tre prosent av gevinsten han har tjent i en turnering. På den annen side trenger ikke tapere av en turnering å betale et gebyr.

Det er imidlertid andre ideer som GGPoker har designet. For eksempel er dusørpremier også underlagt den nye avgiften. GGPoker opplyser også at den nye avgiften påvirker spinn- og gullforsikringsgevinster. Billetter og seter er unntatt. Siden avgiften kun er på tre prosent, er kostnaden for spillerne fortsatt lavere enn avgiften på 5,3 prosent. Derfor er GGPoker overbevist om at spillere vil dra nytte av den nye ideen.

Sit&Go-spill er også billigere

Turneringer og Sit&Go-spill er underlagt skatten på 5,3 prosent i Tyskland. GGPoker betaler ikke denne skatten, men selskapet bærer 2,3 prosent, så det gjenstår kun tre prosent for spilleren. Med dette håper pokerleverandøren å beholde kunder. For at ingen spillere skal miste oversikten over endringene, påpeker pokerspesialisten endringene før hvert spill.

GGPoker har ennå ikke annonsert om de tidligere fjernede spillvariantene vil være mulig igjen. Imidlertid håper nok mange spillere at de fjernede spilltypene som Highroller-turneringer blir mulig igjen. Hvis dette skjer, vil faren for at spillere vil ty til ulovlige tilbud reduseres.

Pokerfellesskapet er imidlertid ikke den eneste spilleren som trekker en ulempe fra den tyske skatten. Dette må beregnes for hvert sjansespill slik at fortjenesten reduseres for dem alle: Rulett, spilleautomater og andre kortspill påvirkes.