Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

Gjør ferien din til Kanariøyene enda mer spennende

Det å dra på ferie er noe vi alle sammen ønsker oss, og selv om sommeren akkurat er på hell og høsten og mørket er rett rundt hjørnet fordi de aller fleste av oss har vært på ferie, så betyr ikke det at man ikke har lyst til å reise til Kanariøyene igjen med en gang det kommer en mulighet. Og kanskje man til og med kan bruke ferien på noen spennende ting som kanskje på lang sikt kan gjøre drømmen om å flytte dit senere en faktisk mulighet?

Det å reise på ferie er deilig, og selvsagt skal det handle om å slappe av mest mulig. Men det å reise på ferie kan også gi oss tids til å gjøre all de tingene som vi kanskje ikke ellers føler at vi har tid til, men faktisk veldig gjerne vil utforske. For eksempel er det mange som går med en liten investor i magen i dag, som på ingen måte er utforsket i virkeligheten, fordi man ikke har hatt muligheten til å sette seg inn i det. Men med en ferie kan man jo faktisk ha tid til det. Så hvorfor ikke?

Bruk ferien til noe nyttig

Selvsagt skal man slappe av på ferien, men man skal heller ikke glemme at ferien gir oss tid og rom og mulighet til å samtidig også utforske non ting vi kanskje ikke har tid til å fokusere på i en travel hverdag – som for eksempel å investere. Det er mange måter man kan velge å investere på, og en av dem kan du lese om i mer detalj på aksjeskole.com/cfd/. Det er mange spennende måter å investere på, men det er ikke noe vi kommer til å se på her.

Det vi skal se på her, er derimot noe som kan gi oss en litt større selvtillit og ikke minst retning i hvordan det er smart å gå frem når man skal begynne, sånn at man får en god opplevelse. Her er noen av de tingene som er gode å gjøre når man er helt ny og skal begynne med å investere. Og ja, du kan gjøre alt dette mens du er på ferie og kanskje til og med ligger på stranden med nettbrettet ditt!

  • Finn ut av hvilken strategi du vil ha. Vil du investere på kort eller lang sikt, hvilken toleranse for risiko har du og når kunne du tenke deg å bruke pengene? Alt dette spiller inn i strategien din.
  • Velg en god plattform som gir deg et bredt utvalg av aksjer og verktøy.
  • Sett deg godt inn i de selskapene og aksjene du vurderer å kjøpe.

 

Start der, så blir du klar på null komma niks.